Lease calculator op uw eigen website?
Of uw eigen lease portaal?

Verkoop meer producten door Financial Lease aan te bieden

Plaats onze Financial Lease calculator op uw eigen website

Verkoopt u producten aan zakelijke klanten? Door op uw eigen website Financial Lease middels onze lease calculator aan uw klanten aan te bieden verkoopt u meer producten. Financial Lease is een zakelijke financiering die gebruikt wordt voor auto’s, motoren en bedrijfsmiddelen. Bij Financial Lease wordt uw klant direct eigenaar van het product en kan deze de betaling in vaste maandelijkse termijnen voldoen. De voordelen van onze lease calculator zijn:

  • U biedt met een leaseoplossing een perfecte service aan uw klant
  • U heeft extra verkoopkansen en behoudt uw marge
  • U loopt geen debiteurenrisico
  • U ontvangt uw betaling direct na levering.

 

 

Hoe werkt de lease calculator?

  • De lease calculator die wij ter beschikking stellen is zeer eenvoudig door uw websitebeheerder op uw website te plaatsen;
  • Met de lease calculator kunnen u en uw klanten zelf een leaseberekening maken. Na het versturen van de aanvraag ontvangt u per e-mail een vrijblijvende offerte naar uw klant verzonden;
  • Zowel leasing van nieuwe- als gebruikte voertuigen en machines is mogelijk;
  • Elke lease aanvraag wordt direct in behandeling genomen door onze leasespecialisten. Er wordt contact met de klant opgenomen om details met betrekking tot de leaseaanvraag af te stemmen.
  • Een akkoord op een aanvraag kan vaak binnen 24 uur worden afgegeven. Nadat de financieringsmaatschappij het gefinancierde object heeft uitbetaald kan aflevering aan de klant plaatsvinden.

Een eigen bedrijfspagina met lease portaal voor onze leasepartners

Online zichtbaarheid levert meer verkopen op.

Naast dat onze lease partners een online lease calculator ter beschikking krijgen bieden wij een bedrijfspagina aan. Op deze pagina plaatsen wij informatie over uw bedrijf, contactgegevens van het bedrijf en welke soort bedrijfsmiddelen er verkocht worden. Een bedrijfspagina wordt geoptimaliseerd voor Google waardoor uw website beter gevonden wordt.

Voldoe aan de AVG wetgeving

Met uw eigen lease portaal kunt u een link sturen naar een prospect of klant. Deze persoon kan dan zelf zijn of haar gegevens delen via het portaal. U hoeft dan geen e-mails te ontvangen of versturen met privacy gevoelige informatie.

 

Ja, ik wil de lease calculator graag op mijn website plaatsen, of een eigen lease portaal aanvragen

Wij vragen u enkele gegevens in te vullen. Na ontvangst van uw gegevens zullen wij beoordelen of het mogelijk is Financial Lease aan te bieden voor uw producten. Na een positieve beoordeling zullen wij uw calculator ter beschikking stellen. Met de korte beschrijving die wij meesturen kan uw websitebeheerder de calculator gemakkelijk in uw website integreren.

Aanvraagformulier samenwerking

8 + 2 =